Kaikki Kastiketiivisteet Laatikot ja soseet Leivonnaispakasteet Valmistaikinat Mämmit Kuivaherneet Kuluttajat
Laatikot ja soseet: Kymppi 2kg Bataattimassa maustamaton (raaka) | Kymppi 2 kg Bataattisose (raaka) | Kymppi 2 kg Imellytetty Perunalaatikko (raaka) | Kymppi 2 kg Lanttulaatikko (raaka) | Kymppi 2 kg Porkkanalaatikko (raaka) | Kymppi 2,5 kg Bataattilaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Punajuurilaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Imellytetty Perunalaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Lanttulaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Porkkanalaatikko (kypsä)

Kymppi 2 kg Porkkanalaatikko (raaka)
Gluteeniton |
Kananmunaton |
Laktoositon
Kymppi Porkkanalaatikko on käyttövalmis juuressose perinteisen laatikon valmistusta varten. Riisipuuroon tehty porkkanalaatikko on myös monikäyttöinen kasvisruokien pohja. Sellaisenaan herkullinen ja perinteinen joulutuote, joka on kauden mukaan muunneltavissa täytteisiin, keittoihin ja leivontaan.
Käyttöohje
Kuori pakkaus pois jäisen massan ympäriltä. Sulata jääkaapissa astiassa. Sekoita sulanut massa tasaiseksi ja kaada voideltuun vuokaan. Paista uunissa +175-200 °C noin tunti. Huomioithan uunikohtaiset lämpötilaerot.
GN vuoka (65 mm x 1/1): 6-8 kg (3-4 kpl). Paisto kiertoilmauunissa +175 °C noin 1,5 – 2 h.
GN vuoka (65 mm x 1/2): 2-3kg (1-1½ kpl). Paisto kiertoilmauunissa +175 °C noin tunti.
