Kaikki Kastiketiivisteet Laatikot ja soseet Leivonnaispakasteet Valmistaikinat Mämmit Kuivaherneet Kuluttajat
Laatikot ja soseet: Kymppi 2kg Bataattimassa maustamaton (raaka) | Kymppi 2 kg Bataattisose (raaka) | Kymppi 2 kg Imellytetty Perunalaatikko (raaka) | Kymppi 2 kg Lanttulaatikko (raaka) | Kymppi 2 kg Porkkanalaatikko (raaka) | Kymppi 2,5 kg Bataattilaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Punajuurilaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Imellytetty Perunalaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Lanttulaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Porkkanalaatikko (kypsä)

Kymppi 2 kg Lanttulaatikko (raaka)
Gluteeniton |
Kananmunaton |
Laktoositon |
Maidoton |
Vegaaninen
Kymppi Lanttulaatikko on käyttövalmista maustettua juuressosetta. Suomalaisesta lantusta valmistettu laatikko on sulatusta ja paistamista vaille valmis. Sellaisenaan perinteinen joulutuote, joka on kauden mukaan muunneltavissa täytteisiin ja leivontaan.
Käyttöohje
Kuori pakkaus pois jäisen massan ympäriltä. Sulata jääkaapissa astiassa. Sekoita sulanut massa tasaiseksi ja kaada voideltuun vuokaan. Paista uunissa +175-200 °C noin tunti. Huomioithan uunikohtaiset lämpötilaerot.
GN vuoka (65 mm x 1/1): 6-8 kg (3-4 kpl). Paisto kiertoilmauunissa +175 °C noin 1,5 – 2 h.
GN vuoka (65 mm x 1/2): 2-3kg (1-1½ kpl). Paisto kiertoilmauunissa +175 °C noin tunti.
