Kaikki Kastiketiivisteet Laatikot ja soseet Leivonnaispakasteet Valmistaikinat Mämmit Kuivaherneet Kuluttajat
Laatikot ja soseet: Kymppi 2kg Bataattimassa maustamaton (raaka) | Kymppi 2 kg Bataattisose (raaka) | Kymppi 2 kg Imellytetty Perunalaatikko (raaka) | Kymppi 2 kg Lanttulaatikko (raaka) | Kymppi 2 kg Porkkanalaatikko (raaka) | Kymppi 2,5 kg Bataattilaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Punajuurilaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Imellytetty Perunalaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Lanttulaatikko (kypsä) | Kymppi 2,5 kg Porkkanalaatikko (kypsä)

Kymppi 2 kg Imellytetty Perunalaatikko (raaka)
Kananmunaton |
Laktoositon
Kymppi Perunalaatikko on imellytetty perinteisellä tavalla. Siirappi tuo laatikkoon lisää makeutta. Vanhanajan perunalaatikko paistetaan matalassa lämpötilassa (+150 °C) hauduttamalla vähintään kaksi tuntia. Imeltyminen jatkuu paiston aikana, jolloin laatikon pintaan ja reunoihin paistuu herkullinen rapea kuori.
Käyttöohje
Kuori pakkaus pois jäisen massan ympäriltä. Sulata jääkaapissa astiassa. Sekoita sulanut massa tasaiseksi ja kaada voideltuun vuokaan. Paista uunissa +175-200 °C noin tunti. Huomioithan uunikohtaiset lämpötilaerot.
GN vuoka (65 mm x 1/1): 6-8 kg (3-4 kpl). Paisto kiertoilmauunissa +175 °C noin 1,5 – 2 h.
GN vuoka (65 mm x 1/2): 2-3kg (1-1½ kpl). Paisto kiertoilmauunissa +175 °C noin tunti.
