Pinaatti-fetapiirakka rahkavoitaikinasta

Rahkavoitaikina toimii täydellisesti myös suolaisissa leivonnaisissa – tämä pinaatti-fetapiirakka on herkullinen ja helppo suolainen tarjottava arkeen tai juhliin. Pakastepinaatti ja fetajuusto tekevät täytteestä täyteläisen, ja valmis rahkavoitaikina nopeuttaa valmistusta ilman mausta tinkimistä.

Pinaatti-fetapiirakka rahkavoitaikinasta
8
1 h
1 pkt
Kymppi Rahkavoitaikina 400 g
2 dl
kermaa
1 pss (200 g)
pakastepinaattia
150 g
fetajuustoa
2
kananmunaa
1 dl
juustoraastetta
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Sulata ja kauli rahkavoitaikina levyksi ja laita n. 15 x 30 cm kokoiseen piirakkavuokaan.

Sekoita kulhossa kerma, sulatettu pinaatti, murennettu fetajuusto, kanamunat, juustoraaste ja mausteet. Kaada täyte pohjan päälle ja paista pinaatti-fetapiirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Kokeile myös näitä