Tomaattinen jauhelihakastike hernerouheella
Tomaattinen jauhelihakastike saa lisää makua ja rakennetta kotimaisesta Kymppi Hernerouheesta, joka tuo ruokaan kasviproteiinia ja täyteläisyyttä. Tämä monipuolinen kastike sopii arjen pastaruokiin, lasagneen tai uunivuokaruokiin ja toimii loistavasti sekä naudan, broilerin että kasvipohjaisen jauhelihan kanssa. Hernerouhe tekee tutusta arkikastikkeesta vieläkin täyttävämmän ja ravitsevamman.

n. 400 g
naudan/broilerin/vegaanista jauhelihaa
400 g
tomaattimurskaa
70 g
tomaattipyreetä
1 tl
suolaa
0,5 tl
pippuria
1 tl
kuivattua basilikaa
1 tl
paprikamaustetta
1 tl
sipulijauhetta
1 dl
hernerouhetta
1 dl
ruoka-/kaurakermaa
- Keitä hernerouhetta vedessä noin 20min, siivilöi
- Paista jauheliha mausteiden kanssa
- Lisää sekaan hernerouhe, tomaattimurska ja -pyre. Anna poreilla n. 5 minuuttia
- Lisää kerma ja anna poreilla vielä 5 minuuttia