Herne-broileripyörykät

Herne-broileripyörykät yhdistävät kanan jauhelihan ja Kymppi Hernerouheen, joka tuo pyöryköihin sekä rakennetta että kasviproteiinia. Tämä helppo uuniruoka sopii arjen kiireisiin ja maistuu koko perheelle. Kympin kuivaherneistä valmistettu hernerouhe on kotimainen ja monipuolinen raaka-aine – kokeile broileripyöryköihin uutta twistiä!

Herne-broileripyörykät
400 g
kanan jauheliha
100 g
kermaviiliä
0,5 dl
korppujauhoja
0,5 dl
hernerouhetta (kuivana, keitettynä mitattuna n. 1 dl)
1 tl
suolaa
1 tl
paprikamaustetta
1 tl
currymaustetta
0,5 tl
pippuria
1 tl
sipulijauhetta
  1. Keitä hernerouhe pussin ohjeen mukaan
  2. Yhdistä kermaviili ja korppujauho, lisää mausteet, sekoita hyvin.
  3. Anna hetki turvota.
  4. Lisää jauheliha sekä hernerouhe ja sekoita tasaiseksi.
  5. Muotoile pullat kostein käsin ja laita uunipellille.
  6. Paista uunissa 200asteessa noin 15-20min.

Kokeile myös näitä