Myskikurpitsakakku

Mehevä myskikurpitsakakku saa makunsa Kymppi Myskikurpitsasoseesta, joka tekee leipomisesta helppoa ja takaa tasaisen rakenteen. Kakku maustetaan kanelilla, inkiväärillä ja viimeistellään tuorejuustokuorrutteella – täydellinen tarjottava juhliin, kahvipöytään tai viikonlopun herkutteluun. Valmis pakastesose tuo kurpitsan maut saataville ympäri vuoden.

Myskikurpitsakakku
2 dl
rypsiöljyä
1,5 dl
sokeria
4
kananmunaa
430 g
Kymppi myskikurpitsasosetta
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
ruokasoodaa
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
kanelia
0,25 tl
suolaa
0,5 tl
inkivääriä
100 g
saksanpähkinöitä
Täyte / kuorrute
100 g
voita
6 dl
tomusokeria
300 g
maustamatonta tuorejuustoa

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit