Britakakku (ammattilaiset)
Britakakku on jälkiruokien klassikko. Tässä helpossa reseptissä kakkutaikina korvataan Kymppi Rahkavoitaikinalla. Britakakkuun voi käyttää mansikoiden sijaan esimerkiksi aprikooseja, persikoita tai omenoita – kaikki sesongin parhaat marjat ja hedelmät sopivat hyvin joukkoon.

Leikkaa rahkavoitaikina puoliksi. Nosta puolikkaat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Valmista marenki vaahdottamalla valkuaiset paksuksi vaahdoksi. Lisää sokeri kolmessa osassa valkuaisvaahdon joukkoon. Levitä valmis marenki rahkavoitaikinoiden päälle. Paista 185-asteisessa uunissa noin 20–25 minuutin ajan, kunnes marengin pinta on kullanruskea. Ota pois uunista ja anna jäähtyä noin 30 minuuttia.
Valmista täyte sekoittamalla tuorejuusto, lemon curd ja sokerit käsivatkaimella sekaisin. Nosta lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
Levitä ensimmäisen kakkupohjan päälle puolet raparperihillosta ja hillon päälle puolet täytteestä. Ripottele päälle puolet mansikoista ja raasta vielä päälle puolet sitruunan kuoresta. Laita päälle toinen kakkupohja ja täytä samalla tavalla. Viimeistele valmis britakakku kuivatulla mansikkamurulla.