Kymppi Pellavarouhe 250 g

Kymppi Pellavarouhe 250 g

Runsaskuituinen

Kymppi Pellavarouhe on pakattu sopivan kokoiseen ja käytännölliseen pakkaukseen. Uudelleensuljettava pystypussi helpottaa käyttöä ja laadukas kartonkilaminaatti säilyttää rouhitun pellavan hyvin. Tuotetta ei tarvitse siirtää erilliseen säilytysastiaan ja tyhjän pussi lajitellaan kartonkikeräykseen.

 

Pellavarouhe on kylmäpuristetun pellavaöljyn sivutuote. Pellavarouheeseen jää vielä puristuksen jälkeenkin noin viidennes terveellistä pellavaöljyä eli pellavarouhe sisältää pellavaöljyn tavoin välttämättömiä rasvahappoja, linoli- ja alfalinoleeni rasvahappoja.

Kymppi Pellavarouhe on helppo tapa lisätä rapeaa suutuntumaa ja kuitupitoisuutta. Lisää sellaisenaan tai käytä osana leivontaa ja ruoanlaittoa.

Käyttöohje:

Käytetään sellaisenaan tuorepuuroissa, smoothiessa, jogurtin ja viilin kanssa. Kokeile esim. kuitupitoisena lisänä granolassa, paahdettuna lisämakua tuomassa, leivonnassa ja rapeutta tuomassa erilaisissa leivityksissä.

Ravintosisältö100g
Energia 1745 kJ/417 kcal
Rasva 27 g
josta tyydyttyneitä 2.2 g
Hiilihydraatit 1.8 g
josta sokereita 1.4 g
Proteiini 27 g
Suola 0 g
Ravintokuitu 32 g
Laktoosi 0 g

AINESOSAT

Suomalaista pellavarouhetta. Saattaa sisältää pieniä jäämiä viljoista. Aikuisen suositeltu vuorokausiannos enintään 2 rkl (15 g)

EAN: 6420260892506

EAN ME: 6420260892520

KIERRÄTYS

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit