Pinaatti-fetapiirakka rahkavoitaikinasta
Rahkavoitaikina sopii erinomaisesti myös suolaisten piirakoiden pohjaksi. Pinaatti-fetapiirakka on erityisen helppo valmistaa ja sopii juhlienkin tarjottavaksi.

8
1 h
1 pkt
Kymppi Rahkavoitaikina 400 g
2 dl
kermaa
1 pss (200 g)
pakastepinaattia
150 g
fetajuustoa
2
kananmunaa
1 dl
juustoraastetta
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Sulata ja kauli rahkavoitaikina levyksi ja laita n. 15 x 30 cm kokoiseen piirakkavuokaan.
Sekoita kulhossa kerma, sulatettu pinaatti, murennettu fetajuusto, kanamunat, juustoraaste ja mausteet. Kaada täyte pohjan päälle ja paista pinaatti-fetapiirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.