Suolaiset lehtitaikinakierteet
Yhteistyö
Tämän reseptin Kymppi Lehti- ja torttutaikinasta on kehittänyt @saamarinkakut Helpot lehtitaikinakierteet sopivat loistavasti tarjottavaksi vaikka kesän juhliin.
25
1h
1 pkt
Kymppi Lehti- ja torttutaikina 500g
100 g
tuorejuusto
1,5 dl
pesto
80 g
ilmakuivattu kinkku
1,5 dl
juustoraaste
Koristeeksi
tuore Vihreä Keiju basilika
- Sulata Kymppi Lehti- ja torttutaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Aseta taikinalevyt leivinpaperin päälle pitkiltä reunoilta yhteen, laita leivinpaperi myös päälle ja kauli taikina suuremmaksi levyksi noin 30-40 cm.
- Levitä tuorejuusto pinnalle ja päälle kevyesti pesto. Asettele ilmakuivatut kinkut pinnalle ja ripottele juustoraaste päälle.
- Rullaa taikinalevy tiiviille rullalle pituussuunnassa, jätä sauma rullan alle.
- Leikkaa terävällä veitsellä rullasta 2 cm paksuisia kiekkoja ja aseta kiekot leikkauspinta ylöspäin uunipellille leivinpaperin päälle.
- Paista uunin keskitasolla noin 13-15 minuuttia.