Porkkanapasteijat

Porkkanapasteija ovat mainioita ja helppotekoisia suolaisia suupaloja moneen juhlaan tai illanistujaisiin.

Porkkanapasteijat
10
30 min
500g
Kymppi lehti- ja torttutaikina
200g
Kymppi porkkanalaatikko-sosetta / Kymppi Porkkanalaatikkoa
1 dl
juustoraastetta
1
muna
½ dl
vehnäjauhoja
Voiteluun:
muna
Pinnalle:
pellavansiemeniä tai juustoraastetta

Laita Kymppi lehti- ja torttutaikinat leivinpaperin päälle sulamaan. Leikkaa taikinat kahtia. Laita sulanut porkkanalaatikko-sose kulhoon. Mittaa joukkoon juustoraaste, muna ja jauhot, sekoita tasaiseksi. Laita esim. lusikalla keskelle levyä nokare täytettä. Taita nurkat yhteen nyyttimäiseksi ja voitele pasteijat munalla. Ripottele pinnalle esim. pellavansiemeniä tai juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla +225°C (kiertoilmauunissa +200°C) noin 10-12 min.

Kokeile myös näitä