Fishers pie

Valmista peruna-palsternakkasose keittämällä perunat kypsiksi vedessä. Lämmitä toisessa kattilassa palsternakkasose, voi ja kerma. Valuta kypsät perunat ja lisää joukkoon palsternakkasose. Sekoita perunasurvimella tai käsivatkaimella soseeksi ja mausta suolalla.
Valmista kalamuhennos kuullottamalla juurekset voissa. Lisää joukkoon vehnäjauho ja kuullota noin 3 minuuttia, vältä ruskistumista. Lisää joukkoon kalaliemi, kuohukerma sekä valkopippuri ja keitä noin 15 minuutin ajan, kunnes kastike on saostunut. Lisää joukkoon kalapalat ja anna kypsyä noin 3 minuutin ajan. Lisää lopuksi muhennoksen joukkoon loput ainekset ja sekoita huolellisesti.
Siirrä muhennos uunivuokaan ja levitä tasaisesti päälle peruna-palsternakkasose. Voit halutessasi ripotella soseen päälle vielä parmesaanijuustoa. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa 5–10 minuutin ajan, kunnes soseen pinta on kullanruskea. Koristele valmis fishers pie hienonnetulla tillillä.