Porkkanalaatikolla täytetyt portobellot
Joulupöydästä jää usein yli erilaisia laatikoita. Porkkanalaatikko sopii erinomaisesti portobellojen täytteeksi. Täytetyt portobellot kruunataan pekaanipähkinöillä, sinihomejuustolla ja vaahterasiirapilla aivan uudenlaisen makunautinnon saamiseksi.
2
30 min
4
Champ portobelloa
2 rkl
vaahterasiirappia
suolaa
pippuria
200 g
porkkanalaatikkoa
100 g
sinihomejuustoa
1 dl
murskattuja pekaanipähkinöitä
Poista portobelloista kannat, sivele lakkien sisäpuolet vaahterasiirapilla ja mausta suolalla sekä pippurilla. Täytä lakit porkkanalaatikolla ja ripottele päälle murustettua sinihomejuustoa ja pekaanipähkinämurskaa. Paista portobellot 200 asteessa noin 20 minuuttia.