Bataattipannari (ammattilaiset)

Gluteeniton bataattipannari on helppo ja nopea jälkiruoka, joka saa maukkaan makunsa Kymppi Bataattisoseesta.

Vaikeusaste: Helppo

Kasvis, gluteeniton, soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä pähkinää

Bataattipannari (ammattilaiset)
20
45min + 12h sulatus
2,000 kg
Kymppi Bataattisose 2kg
0,500 l
maito
0,015 kg
suola
0,600 kg
kananmuna
0,150 l
öljy
0,350 kg
gluteeniton jauhoseos

Laita sulatettu bataattisose kulhoon ja sekoita joukkoon maito, suola, munat ja öljy. Lisää joukkoon gluteeniton jauhoseos. Kaada taikina kahdelle leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on kiinteä ja bataattipannari on saanut väriä.

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit