Mämmi meni pikariin!

Pikarimämmin voi napata pakastealtaasta mukaan herkutteluhetkiin tai kuitupitoiseksi välipalaksi milloin vain!

Mämmi on saanut myös valmiit kastikevaihtoehdot: vaniljan, sitruunan ja mokan. Lahjomaton mämmiraati antaa uusille makupareille täyden kympin.
Katso raadin kommentit ›

Raikas, kermainen sitruuna

Kymppi Sitruuna Kerrosmämmi on valmis jälkiruoka ja välipala kätevässä annospakkauksessa. Mämmin päällä on raikas kerros makeankirpeää sitruunaista kastiketta. Sitrus on perinteinen mämmin mauste, jota on tässä tuotteessa käytetty mämmin sijaan kastikkeessa.

Herkullinen, pehmeä mokka

Kymppi Mokka Kerrosmämmi on valmis jälkiruoka ja välipala kätevässä annospakkauksessa. Mämmin päällä on herkullinen kerros kahvinmakuista ja pehmeän kermaista mokkakastiketta. Aromikas Mokka on mämmintekijöiden oma suosikki.

Tuttu, täydellinen vanilja

Kymppi Vanilja Kerrosmämmi on annospakattu valmis jälkiruoka ja välipala. Vaniljakastike ja mämmi on suosittu makupari, joka on noussut korvaamaan perinteistä mämmin, kerman ja sokerin yhdistelmää.

Perinteinen, muunneltava mämmi

Kymppi Pikari Mämmi on kätevästi perinteinen herkku. Kymppi Mämmi on niin sanottua mallasmämmiä, johon käytämme ruisjauhojen lisäksi aina ruismaltaita, ja jonka makea maku saadaan aikaan imellyttämällä.

“Rukiista valmistettu välipala sopii kiireiseen menooni. Sitruuna ja mämmi ovat yllättävä makupari, mutta täydentävät toisiaan hienosti. Täysi kymppi!”

- TIPU, Mämmiraadin virallinen jäsen

“Kermainen mokka on mämmille loistava kastike. Makuyhdistelmä on herkkusuun taivas - kuin leivos. Tämä on minun ehdoton suosikkini! Täyden kympin annos.”

- PUPU, Mämmiraadin virallinen jäsen

“Vanilja on mämmin ehdoton kaveri. Pikarissa on kastike valmiina, joten sen voi nauttia lähes missä vaan! Annamme sille täydet kymmenen pistettä.”

- PUPU JA TIPUT, Mämmiraadin viralliset jäsenet

“Tuttu maku sopivassa annoskoossa. Kastikkeen voi itse päättää ja sille on jätetty pikariin tilaakin. Hyvin ajateltu. Täydet kymmenen pistettä!”

- TIPUT, Mämmiraadin viralliset jäsenet