Ainutlaatuinen pesti energisessä perheyrityksessä odottaa!

Kymppi-Maukkaat Oy

Kymppi-Maukkaat Oy valmistaa ruokaa suomalaiseen makuun Akaan Toijalassa. Kymppi-tuotteisiimme kuuluu mämmi, joululaatikot ja juuressoseet, hernekeitto, leivonnaispakasteet ja kastiketiivisteet. Toimitamme tuotteita keskusliikkeille, tukkuihin ja elintarviketeollisuuteen. Meitä kymppiläisiä on noin 50.

Olemme osa Laihian Mallas -konsernia, joka on 1910 perustettu perheyhtiö. Konserniin kuuluvat lisäksi elintarvikepakkausyritykset Pack Company Oy sekä Novelpack Oy. Myös Vihreä Keiju-salaatit ja Champin herkkusienet ovat konsernimme tuotteita.

Haemme energiseen joukkoomme tuotekehitys- ja laatupäällikköä

Sykkiikö sydämesi ruoalle? Oletko luova ja yritteliäs? Haluatko luoda uusia perinteitä? Onko laatu intohimosi? Jos vastasit kyllä, ainutlaatuinen pesti odottaa!

Tuotekehitys- ja laatupäällikkömme kehittää uusia asiakkaita kiinnostavia tuotteita ja soveltaa ne tuotantoon. Vastaat mm. tuotetiedoista ja pakkausmerkinnöistä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Toimit laatuosaston esimiehenä ja vastaat yrityksen omavalvonta- ja FSSC 22000 järjestelmästä. HACCP- ryhmän vetäjänä teet tiivistä yhteistyötä myynnin, markkinoinnin ja tuotannon kanssa.

Edellytämme sinulta

  • kokemusta elintarvikealalta.
  • kykyä ajatella asioita tuotannon näkökulmasta.
  • taitoa priorisoida asioita.
  • tavoitteellista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja.
  • kielitaitoa: suomi, englanti. Ruotsi ja saksa plussaa.

Tarjoamme

  • mielenkiintoisen ja haastavan työn suomalaisten elintarvikkeiden parissa.
  • mahdollisuuden päästä kehittämään tuotteita ja toimintatapoja hyvin konkreettisella tasolla.
  • perehdytyksen työhön sekä koko konsernin tuen.

Hakuaika ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Mollberg p. 040 731 2211. Haku tapahtuu sähköpostitse anna.mollberg@laihianmallas.fi. Laitathan mukaan hakemuksen lisäksi CV:si ja palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 9.9.2018. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.